Ny indehaver og kollega på Klinik for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi

I marts måned 2020 valgte Niels Gersel Pedersen – Specialtandlæge, dr.odont. – at invitere Specialtandlæge i tand-mund-kæbekirurgi Tore Tranberg Lefolii ind som ny kollega og indehaver af de to klinikker under navnet ”Klinik for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi” i Roskilde og i København.

Tore Tranberg Lefolii har selv i 2018 åbnet henvisningsklinikken ”Klinik for Kæbekirurgi Sjælland” i Kalundborg. 

De tre kæbekirurgiske klinikker drives videre i samme ånd under det fælles navn ”Klinik for Kæbekirurgi Sjælland”. 

Niels Gersel Pedersen vil fortsat være tilknyttet som ansat kæbekirurg og sparringspartner.

Henvisende tandlæger og patienter vil blive mødt med den samme høje faglighed og tryghed i behandlingen på de tre sjællandske klinikker som altid.

VIGTIG INFORMATION vedr. COVID-19

Klinikken er åben!

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer, herunder de nye tiltag vedr. COVID-19. Med baggrund i Sundhedsstyrelsens anbefalinger af d. 5/5 varetager vi nu alle funktioner på vanligt niveau, og dermed udfører vi alle de behandlinger, som vi gør under normale omstændigheder. 

Hvis du har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller symptomer fra næsen), må vi stadig ikke behandle dig.

Du skal have været fri for disse symptomer i 48 timer, før du må møde op på klinikken.

Som patient hos os, vil du opleve at vi har implementeret nogle nye og vidtrækkende forebyggede initiativer, ligesom vi vil være iført ekstra værnemidler og i øvrigt følger anbefalingerne om, for så vidt muligt at undgå fysisk kontakt.

Inden dit besøg på klinikken vil du telefonisk blive kontakte af vores sekretær. Vi vil spørge indtil dit helbred og give dig generel information. Dette for at vurdere hvorvidt du er i Sundhedsstyrelsens “risikogruppe”. Er du det, vil vi individuelt vurdere dit behov for hvorvidt behandlingen evt. kan udskydes. Du kan læse om risikogrupperne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside på denne adresse: https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Vi takker for din forståelse. 

Specialtandlægerne i Roskilde og København. Implantologi og Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.

Klinikken udfører udelukkende kirurgiske behandlinger, herunder knogleopbygning med knogletransplantation, kæbehuleløft, knogledistraktionsbehandling og indsættelse af implantater mhp. protetisk rekonstruktion af manglende tænder. Behandlingerne udføres i lokalbedøvelse eller i fuld narkose.

Vi modtager også gerne henvisninger for andre tand-mund og kæbekirurgiske indgreb, f.eks. fjernelse af cyster og betændelsestilstande på tandrødderne, fjernelse af retinerede tænder, samt diagnostik og vævsprøver af slimhindelidelser.

Patienter bliver henvist til klinikken eller kan selv henvende sig og få en konsultation.

Kursustilbud

Gennemgang af behandlingsforløb med implantater og kliniske demonstrationer for vores henvisende tandlæger tilbydes efter aftale. Ligeledes ‘chairside’ instruktion og oplæring af klinikassistenter.

Specialtandlæge Niels Gersel Pedersen

ONLINE HENVISNING »

Er du tandlæge kan du her sende din henvisning inkl. bilag.

BEHANDLINGER »

Her får du svar på ofte stillede spørgsmål vedr. vores behandlinger.

PATIENT INFO »

Her kan du få svar på praktiske forhold omkring din operation.